Aldri mer solarium!

Oh lord! Jeg er så grusomt blek om dagen. Haha! Som jeg nevnte tidligere, tok jeg skanning av huden min for litt siden - og det var IKKE mye pent skal jeg fortelle dere. Dette er kanskje noe de aller fleste ville holdt for seg selv, men jeg tar ikke meg selv så fryktelig høytidelig. Vanligvis når man tar skanning/bilde av huden skal det være masse gule og grønne ''prikker'' på et stort, sort felt(dette er da kollagen og elastin) - jeg hadde nesten ikke en eneste flekk, kanskje to-tre stykker. Det ville da si at jeg hadde huden til en gammel dame, til og med en femti åring har bedre hud enn det jeg har. Haha! Nei huff, det er ikke mye å le av. Det syntes ikke nå, men om noen år frem i tid kommer jeg nok til å bære preg av det om jeg ikke blir flinkere til å ta vare på huden min. Derfor har jeg tatt et stor steg å kuttet ut solarium, har ikke ligget i et på over to måneder. Tro det eller ei! Nå er det selvbruning som gjelder!

4 kommentarer

Style By Keinapel

21.11.2014 kl.01:02

haha jeg er også blek, trenger å få litt farge :)

barediy

21.11.2014 kl.01:19

den er knallgod! Ta deg gjerne en tur innom bloggen min for spennende inspirasjon og DIY prosjekter :) kommer mye spennende fremover, ha en fantastisk kveld videre!

Silje

21.11.2014 kl.22:39

Cecilia Keinapel: da anbefaler jeg denne fra st. tropez på det sterkeste. Utrolig bra og man får kjempe fin farge av den. Man kan regulere fargen selv også, ved å sitte 1, 2 eller 3 timer med den før man dusjer. Jo lenger man sitter jo brunere blir man såklart :)

Silje

21.11.2014 kl.22:40

barediy: takk for tips, skal ta med en titt jeg :)

God helg til deg, søta!

Skriv en ny kommentar

hits