FRA HETRO TIL BIFIL TIL LESBISK

Altså som dere sikkert har fått med dere har det skjedd endel det siste 1 1/5 året. Jeg flyttet ut fra faren til Emilian i februar 2015 og det gikk ikke lange tiden før jeg ble sammen med en jente. I den perioden jeg var sammen med Ida fikk jeg utallige spørsmål om jeg var bifil eller om jeg var 100% lesbisk, og jeg svarte alle med at jeg var bifil.

Etter at det ble slutt mellom Ida og meg har jeg lagt merke til at jeg trekker meg unna og blir ukomfortabel og syntes rett og slett at det er ekkelt når gutter prøver seg (uten å virke selvgod og høy på meg selv). Jeg trekker meg unna og vil helst bare være sammen med venninnene mine om vi f.eks er ute på byen. Jeg har hele tiden trodd at jeg har vært bifil, men nå er jeg ganske sikker på at det bare er jenter jeg er interessert i. Det er de jeg snur meg etter og jeg trives mye bedre sammen med dem!

Jeg er skikkelig forvirret og jeg føler at alt er skikkelig rart! Altså jeg trives godt der hvor jeg er nå, men samtidig går jeg rundt å føler meg utrolig teit. Sikkert pga. at jeg var sammen med en gutt i 6,5 år, vi hadde barn og kjøpt hus sammen og plutselig bestemmer jeg meg for å flytte ut og bli lesbisk. Jeg tenker også mye på hvordan dette vil påvirke Emilian når han blir eldre. Vil han bli mobbet av de andre barna på skolen? Vil han være flau over meg og min legning? Det suser tusen tanker rundt oppi hodet mitt, men samtidig er det jo helt normalt å være skeiv så jeg velger å tro at det går helt fint :)

Jeg syntes det er ekkelt når folk slenger kommentarer som: det er sikkert bare en periode greie.. Hva vet vel folk om det er en ''periodegreie'' eller ikke? Har til og med fått slengt i trynet at ''jeg bare følger moten''. Har dere hørt noe så dumt? Jaaaada! Helt sikkert! - Jeg later bare som om jeg liker jenter, KUN fordi det er kult. HAHA! Jeg gir opp ass! Men den verste kommentaren jeg har fått er at ''sånne som meg fortjener SKUDDPREMIE!'' Har dere hørt? Og det var fra en av mine aller nærmeste, dessverre. Tenk før dere snakker folkens, det sårer faktisk ;)

 

Jeg er lesbisk og sånn er det ♥ Get over it!

34 kommentarer

Henriette Celin

02.08.2016 kl.21:24

Folk er teite som slenger med slike kommentarer. Det er så unødvendig. De kan ikke si eller mene noe om hva andre er. Det er jo helt opp til dem. Men det er veldig fint når man har funnet ut hva man liker og hvem man er. Så stå på ditt og vær akkurat den du er, og lik akkurat de du vil (:

Silje

03.08.2016 kl.14:49

Henriette Celin: sånt må man jo bare regne med, men det er fryktelig teit om du sier!

Tusen akk for fin kommentar forresten. Du er skjønn :)

Stian

03.08.2016 kl.09:14

Jeg tror vis man alltid følger hjerte å mage følsen sin så vil det alltid føre deg til et godt sted her på kloden :) alle har sine egne veier vi må gå. så jeg syntes du skal fortsette din vei. Til du finner ut hva du vil her i livet :D hilsen ex gubben

Silje

03.08.2016 kl.14:51

Stian: haha! Ja, sant nok :) Det er jo nettopp det jeg gjør også - går min egen vei ;) Takk for kommetnar, Pæra!

Johanne

03.08.2016 kl.15:09

Stå på! Vær deg selv <3

Silje

08.08.2016 kl.18:01

Johanne: takk, takk :)

Hannehm

03.08.2016 kl.15:12

Ikke bry deg om hva folk sier og mener. Vær deg selv, det er det viktigste! Klem fra meg :D

Linn L.

04.08.2016 kl.21:04

Skjønner godt at du er forvirret! Men definisjoner er vel i grunnen ikke så viktig? :) Bare ta det som det kommer. Kanskje faller du bare for jenter, kanskje møter du en mann en gang i framtiden som vekker interessen din igjen :) Andre får mene akkurat hva de vil, det er ditt liv <3

Silje

06.08.2016 kl.16:26

Linn L.: neinei,selvfølgelig er ikke definisjonen så viktig :) Men det er fader så irriterende når folk spør hva jeg er også svarer jeg med: jeg vet ikke jeg. Haha! Men nå vet jeg da.. tror jeg xD

Tusen takk for fin kommentar som alltid, fina <3

LadyCarina

08.08.2016 kl.23:35

Tror ikke du er alene om å komme gradvis ut av skapet. Kjenner flere som har (hatt) det slik.

For noen er det antageligvis en motegreie å like samme kjønn, mens andre faller for personligheter - noe som tilfeldigvis viser seg å være bare jenter i en periode. Andre er lesbiske/homofile uten å vite det. Ikke vet jeg... men slik har jeg fått det forklart.

Selv er jeg heterofil (så vidt jeg vet), uten å tenke mer over det. Ser ikke det unormale i at man endre seksuelle preferanser dess eldre en blir. Slik er det jo på de fleste områder i livet: Da jeg var liten kunne jeg ikke fordra tomater og oliven. Nå synes jeg det er supergodt! Sikkert en rar sammenligning, men regner med at du skjønner tegninga ;)

Ønsker deg i alle fall lykke til i din søken etter ditt sanne jeg. Husk at veien blir til mens du går den.

PS. Er helt ny her inne, så det ville vært hyggelig å få deg som følger.

Silje

10.08.2016 kl.17:05

LadyCarina: Tusen hjertelig takk for fin og oppmuntrende kommentar, den satt jeg veldig stor pris på! :)

Jeg forstår nøyaktig hva du mener. Man trenger nødvendigvis ikke spesifisere legningen sin, det er jeg også helt enig i. Men det er frustrerende for meg å ikke helt vite hva jeg er for noe lenger.. Men jeg får bare følge hjertet mitt og gå min egen vei, nettopp som du sier :)

Igjen: tusen, tusen takk for fin kommentar. Du har nettopp fått en ny følger :)

Linn Kristin Madsen

09.08.2016 kl.00:38

Vær deg selv, stå på ! Viktigste er at du trives med den er ilag med og du elsker.

Silje

10.08.2016 kl.16:56

Linn Kristin Madsen: Det er heelt sant! Takk for fin kommentar :)

Leah Renèe

11.08.2016 kl.00:21

Siden jeg har vært fast leser i mange år så ble jeg jo veldig nysgjerrig når du plutselig ble sammen med en jente.. Og jeg er personen som syns det er frekt å spørre noen man egentlig ikke kjenner bare fordi man er nysgjerrig :P Så det var "gøy" å endelig få litt svar! hehe :P

Men jeg forstår du er forvirret. Akkurat av den grunnen du skriver, at du har vært sammen med en mann i mange år også er man plutselig blitt lesbisk.. Men så lenge det funker for alle parter og man følger hjertet sitt og ikke er fanget i et forhold av de feile grunnene så går det så fint så!

Jeg tenker også at når Emilian er blitt eldre så er det nok helt normalt med to to ste mammaer, en mamma og en pappa ;) Men skjønner at tanker svirrer. Men barn er lykkeligst når foreldrene er lykkelig <3

Er så teit når noen sier at man følger trenden! Alle har sine faser, men det betyr vel å kline litt med jenter på fest. Ikke bli seriøs å gå inn i et forhold, det er ikke for å følge moten eller en fase. Så frekt sagt! Stor klem til deg!

Bli med på giveawayen min da <3 :D

Silje

11.08.2016 kl.11:44

Leah Renèe: så nå fikk du endelig svaret du har ventet på! Haha! Søta ;*

Tusen hjertelig takk for fin kommentar. Setter uendelig stor pris på det <3 Jeg håper og velger også å tro at det går veldig fremover. Det ''skumleste'' steget å ta var vel det å komme ut av skapet holdt jeg på å si, men nå er det jo gjort :) Jeg vet at jeg kommer til å få det fint fremover enten det er en jente eller en gutt :)

Janne Breland

11.08.2016 kl.11:56

Syns du er utrolig tøff jeg Silje. Vær deg selv og nyt livet! ☺️ Det er ditt liv. Lavmål å komme med slike kommentarer. Du er et forbilde for mange 😄

Hanne

11.08.2016 kl.20:32

Tøffe, sterke, fineste Silje❤️

Du kommer alltid til å være en del av familien...

Klem ex"svigermor"😂😘

Silje Gusfre

11.08.2016 kl.23:48

Janne Breland: tusen takk for det, Janne. kjempe koselig å høre ♡ Jeg er helt enig i at det er lavmål å slenge slike teite kommentarer.. er dritt lei av dem for å være helt ærlig!

Silje Gusfre

12.08.2016 kl.00:00

Hanne da <3 Så skjønn og så koselig å høre altså :)

Silje

12.08.2016 kl.00:26

Hanne: dere er forresten fantastiske hele gjengen! ♡

12.08.2016 kl.10:57

You go girl!

M

12.08.2016 kl.17:48

Så tøft av deg å stå frem! Jeg har lenge følt på det samme og i en alder av 26 har jeg vell kommet frem til at jeg faller for jenter. Jeg kan syntes en mann er kjekk, men det er bare jenter som har fått det til å krible i magen. Jeg har ett barn, men er for øyeblikket singel. Jeg er ikke helt klar til å stå frem ennå, jeg trenger litt mer tid. Inspirerende å lese om historien din og så mange andre som står frem i voksen alder, kanskje etter å ha levd i et hetrofilt forhold i mange år, og til og med ha barn. Tusen takk!

Silje

12.08.2016 kl.23:02

M: Hei! :) Så koselig at du skriver til meg!

Godt å høre at det er fler enn bare meg som har dette "problemet".. Det er ikke alltid like lett å vite hvordan man skal gå frem.. man er redd for hvordan familie og venner vil reagere osv.. for meg gikk det veldig fint, bortsett fra Bestefar, han mente at jeg fortjente en skuddpermie så det var ikke særlig festlig å få slengt i trynet av en av mine nærmeste kan du si! Men bortsett fra det har ting gått veldig greit.. mamma var også litt rar i starten, men sånn er det vel bare. Det kom sikkert som er sjokk på henne, men det gikk fort over :)

Håper det går greit med deg fremover og at du finner ut av ting etter hvert. Du får ha masse lykke til <3

Setter utrolig stor pris på kommentaren din!

12.08.2016 kl.17:59

La kjærligheten råde ❤❤❤ Lykke til 😘

Silje

12.08.2016 kl.22:56

Anonym: <3 <3 <3

12.08.2016 kl.18:00

La kjærligheten råde ❤❤❤ Lykke til 😊

12.08.2016 kl.18:26

Hei Silje, jeg er helt hundre prosent sikker på at sønnen din kommer til å ha det helt topp med mamma'n sin uansett legning. Jeg håper selvfølgelig at han får ha ett flott og naturlig forhold til pappa'n sin også. Det at foreldrene er lykkelige og ikke rakker ned på hverandre, slik at barn føler skyld for å være glade i den ene eller den andre, er i mitt hode mye viktigere. Hold hodet høyt, og kos deg med kjæresten og sønnen din. Lykke på ferden.

Silje

12.08.2016 kl.22:56

Anonym: Hei! :)

Tusen, tusen, tusen takk for fin kommentar, det setter jeg veldig stor pris på :)

Vi prøver så godt vi kan å samarbeide som foreldre.. det er ikke bestandig like lett, men vi gjør så gost vi kan og jeg føler at vi får det ganske greit til.. så Emilian har det veldig fint sånn sett :)

Igjen: tusen takk for fine ord ??

12.08.2016 kl.18:27

<3

Silje

12.08.2016 kl.20:41

Anonym: <3

Mariann

12.08.2016 kl.19:42

Sterkt og ærlig skrevet!! :)

Silje

12.08.2016 kl.20:41

Mariann: takk for det. Koselig å høre!

13.08.2016 kl.04:45

🙏💙

Karina Larsen

13.08.2016 kl.12:42

Så flott av deg å skrive dette innlegget :) Jeg tenker at folk legger seg opp i alt for mye, og mener alt for mye om ting de ikke har noe med. Prøv å heve deg over ubrukelige kommentarer, for de som sier dumme og stygge ting er bare uvitende! Så lenge man er lykkelig med personen man er sammen med, så bør det ikke bety noe hvilket kjønn det er.

Skriv en ny kommentar

hits